Η απάντηση του Κοντομηνά για το ένταλμα σύλληψης στην υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Η απάντηση του Κοντομηνά για το ένταλμα σύλληψης στην υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς σε στιγμιότυπο απο την συνέντευξή του για την μεταβίβαση του καναλιού ALPHA,σήμερα 23 Σεπτεβρίου 2008 ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ ) EUROKINISSI

Τι απαντά ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς σχετικά με το ένταλμα σύλληψης που αφορά τα δάνεια στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, δήλωσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, πρόεδρος της Ασφαλιστικής DEMCO.

«Σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία» ανέφερε ο κ. Κοντομηνάς και κατέληξε: «Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος θα λάμψει».-

Το περιβάλλον του επιχειρηματία σημειώνει πως τα εν λόγω δάνεια εξυπηρετούνται μέχρι κεραίας, σε αντίθεση με τα θηριώδη, μη εξυπηρετούμενα δάνεια, γνωστών επιχειρηματιών.

Μετά από την κοινοποίηση του πορίσματος του αρμόδιου εισαγγελέα, θα υπάρξουν λεπτομερείς ανακοινώσεις από το γραφείο του κυρίου Κοντομηνά.

Η απάντηση αυτή έρχεται μετά από την έκδοση τουλάχιστον 7 ενταλμάτων σύλληψης, σε βάρος γνωστών επιχειρηματιών, αλλά και πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τα οποία εξέδωσαν οι εισαγγελείς Διαφθοράς για τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, που αφορούν στη χορήγηση δανείων.

Μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι ο Άγγελος Φιλιππίδης και , ο Κυριάκος Γριβέας, επιχειρηματίας που διαμένει στο Λονδίνο, για τον οποίον εκδόθηκε διεθνές ένταλμα και η Αναστασία Βάτσικα, σύζυγος του Γριβέα.

πηγή: alphatv.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα