Διόνυσος: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό – Παραδόθηκε ο δράστης

Διόνυσος: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό – Παραδόθηκε ο δράστης
Περιπολικό Eurokinissi

Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε 55χρονο στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου. Αμέσως μετά την πράξη του παραδόθηκε μόνος του στην Αστυνομία

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία όταν λίγο πριν τις 9 το πρωί ένας 77χρονος μετέβηκε σε χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Διονύσου και πυροβόλησε με πιστόλι στο κεφάλι και σκότωσε έναν 55χρονο εργαζόμενο του Δήμου.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε εντός του γραφείου του θύματος στο αμαξοστάσιο, ο οποίος ήταν ο προϊστάμενος του Τμήματος Ύδρευσης του Δήμου που συστεγάζεται στον χώρο.

Ο ηλικιωμένος αμέσως μετά την πράξη του πέταξε το όπλο που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, παραδόθηκε μόνος του στην Αστυνομία και συνελήφθη. Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για να διαπιστωθούν οι λόγοι και τα κίνητρα που οδήγησαν τον δράστη σε αυτή του την πράξη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε έντονες διαφορές με τον Δήμο και συγκεκριμένα με το Τμήμα Ύδρευσης για κάποια βλάβη στην οικία του, με τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο να προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει προηγηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα