Ηλικιωμένος συνελήφθη τη στιγμή που ασελγούσε σε δύο ανήλικες

Ηλικιωμένος συνελήφθη τη στιγμή που ασελγούσε σε δύο ανήλικες

Ο ανώμαλος ηλικιωμένος, όπως προέκυψε από την έρευνα, προσέγγισε τα κοριτσάκια στην Πλατεία Όλγας, στην Πάτρα, τα δελέασε, δίνοντάς τους από 5 ευρώ στο καθένα και στη συνέχεια τα επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και τα οδήγησε σε ερημική περιοχή

Κυριολεκτικά στα ...«πράσα» έπιασαν αστυνομικοί στο δασύλλιο στην περιοχή του κάστρου της Πάτρας έναν 77χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του και ημίγυμνο, τη στιγμή που ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών Ρομά, ηλικίας μόλις 10 και 11 ετών!

Ο ανώμαλος ηλικιωμένος, όπως προέκυψε από την έρευνα, προσέγγισε τα κοριτσάκια στην Πλατεία Όλγας, τα δελέασε, δίνοντάς τους από 5 ευρώ στο καθένα και στη συνέχεια τα επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και τα οδήγησε στην ερημική περιοχή.

Πλήρωμα της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) τον εντόπισε με τα παιδιά και τον ακινητοποίησε. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών για το οποίο δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι δήθεν θα πήγαινε για χόρτα και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο γκλοπ μήκους 39 εκατοστών.

Οι δικαιολογίες του για τα παιδάκια ήταν το ίδιο ανεδαφικές, αφού είπε ότι ήθελε απλά να τα πάει βόλτα, ενώ με τις κατηγορίες της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου βαρύνονται και οι γονείς των κοριτσιών τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

SHARE:

24Media Network