Ηλιούπολη: Έκαναν επιθέσεις και λήστευαν ανήλικους με σφυριά και σιδερογροθιές

Ηλιούπολη: Έκαναν επιθέσεις και λήστευαν ανήλικους με σφυριά και σιδερογροθιές
ΕΛΑΣ

Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 15 και 18 ετών, προχώρησαν οι Αρχές στην Ηλιούπολη. Λήστευαν ανήλικους με την απειλή σιδερογροθιάς.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες χθες, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης δύο Έλληνες, ηλικίας 18 και 15 ετών, ως μέλη συμμορίας, που διέπρατταν ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες στην Ηλιούπολη οι κατηγορούμενοι, με την απειλή σιδερογροθιάς αφαίρεσαν από δύο ανηλίκους τα κινητά τους τηλέφωνα και ασύρματο ηχείο και διέφυγαν.

Κληθέντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τον 18χρονο σε κοντινό σημείο, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της προαναφερθείσας ληστείας.

Μετά από έρευνα στην κατοχή του και σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν δύο σιδερογροθιές και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Επιπλέον, ανευρέθησαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης επετεύχθη η ταυτοποίηση και σύλληψη και του 15χρονου κατηγορούμενου.

Επιπλέον εξιχνιάστηκε μία ληστεία που έλαβε χώρα προχθές στην Ηλιούπολη, όπου οι κατηγορούμενοι από κοινού με δύο ακόμα άτομα, με την απειλή σφυριού αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα τριών ανηλίκων, τραυματίζοντας ελαφρά έναν εξ αυτών στην προσπάθεια του να αντισταθεί. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα