ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Ηλιούπολης

Ηλιούπολη: Κοπέλα που φέρεται να είναι θύμα του 39χρονου καταθέτει στις αρχές

Η μία υπόθεση φέρνει την άλλη μετά τη γενναία απόφαση της 19χρονης από την Ηλιούπολη να καταγγείλει τον 39χρονο αστυνομικό. Άλλη κοπέλα θα καταθέσει άμεσα στις αρχές. Εξαναγκάστηκε σε συμμετοχή σε ταινία-πορνό.

Ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε την 19χρονη

Ηλιούπολη: Την επιμέλεια του παιδιού του θα ζητήσει η οικογένεια του αστυνομικού

Για εμπλοκή της ανήλικης κόρης του αστυνομικού στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, κάνει λόγο η συνήγορος της μητέρας του παιδιού και πρώην σύζυγος του κατηγορουμένου.

Ηλιούπολη: Τι λέει η δικηγόρος της πρώην συζύγου του 39χρονου για τον γάμο τους και το ανήλικο παιδί

Ηλιούπολη: Τι λέει η δικηγόρος της πρώην συζύγου του 39χρονου για τον γάμο τους και το ανήλικο παιδί

Όσα δήλωσε η κ. Ελισάβετ Τσέρτου για τον έγγαμο βίο του 39χρονου αστυνομικού και της πρώην συζύγου του. Τι είπε για το ανήλικο τέκνο του και τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου.

Ο Χρήστος Σπίρτζης

Σπίρτζης: Καλεί τη ΝΔ να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι ο 39χρονος αστυνομικός είναι μέλος της

Ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε λόγο για καθυστερημένη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 39χρονου αστυνομικού και επανέφερε το ερώτημα του αν ο εν λόγω ανήκει στη ΝΔ.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου

Οικόνομου για Ηλιούπολη: Καμία συγκάλυψη - Μεγάλη ευαισθησία από την ΕΛΑΣ στην 19χρονη

Για απόλυτα σύννομη και υπεύθυνη διαχείριση της υπόθεση της 19χρονης κοπέλας που κρατούσε και εξέδιδε αστυνομικός έκανε λόγο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Ο 39χρονος αστυνομικός

Ηλιούπολη: Στο στόχαστρο η γνωριμία των δύο βασικών κατηγορούμενων

Νέους δρόμους για τη διερεύνηση της υπόθεσης δεν αποκλείεται να ανοίξει η απολογία του 32χρονου Ντ.Β. κατηγορούμενου για σωματεμπορία, που έχει προσδιοριστεί για την Παρασκευή. Οι σχέσεις του με τον κατηγορούμενο αστυνομικό.

Ροζ κύκλωμα πίσω από την υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Ροζ κύκλωμα πίσω από τη φρίκη της Ηλιούπουλης - Ο εγκέφαλος και ο στρατιωτικός

Το κουβάρι ενός "ροζ κυκλώματος" δεν αποκλείεται να ξετυλίξουν οι αρχές, μετά την κατάθεση της 19χρονης, η οποία αναφέρεται σε δεκάδες πρόσωπα είτε κατονομάζοντας τα, είτε περιγράφοντας τα αναλυτικά.

Κακοποιημένη γυναίκα (Αρχείο)

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Η κατάθεση της 19χρονης - Η κοκαΐνη, οι βιασμοί και η σερβιτόρα που την έσωσε

Κατάθεση - φωτιά για τον τρόπο που ο κατηγορούμενος αστυνομικός φέρεται να την κακοποιούσε και την εξέδιδε έδωσε η 19χρονη κοπέλα. Τί αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες.

Οι δύο κατηγορούμενοι, καθώς οδηγούνται στον ανακριτή

Ηλιούπολη: Η ώρα της απολογίας για τον αστυνομικό και τον πατέρα

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα ο αστυνομικό και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας που το περασμένο Σάββατο κατάφερε να ξεφύγει και να καταγγείλει ότι κρατείτο αιχμάλωτη και εκδιδόταν παρά τη θέληση της.

Ο κατηγούμενος αστυνομικός

Ηλιούπολη: Συγκεντρώνονται υποθέσεις ίδιου χαρακτήρα για τον αστυνομικό

Ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, φαίνεται πως είχε εμπλοκή κατά το παρελθόν σε ίδιες υποθέσεις οι οποίες πλέον αναμένεται να ξανανοίξουν.

Στον ανακριτή ο αστυνομικός που συνελήφθη μετά την καταγγελία 19χρονης. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Ηλιούπολη: Εμπορία ανθρώπου και βιασμός στις κατηγορίες που βαραίνουν τον αστυνομικό και τον πατέρα της 19χρονης

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 39χρονο αστυνομικό και τον πατέρα της 19χρονης. Πληροφορίες για ένταλμα σύλληψης σε βάρος τρίτου προσώπου.

Κάμερες

Ηλιούπολη: Συγκάλυψη στην υπόθεση της 19χρονης - Έκθετος ο Χρυσοχοΐδης

Ερωτήματα προκαλεί η συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στην 19χρονη θύμα κακοποίησης και trafficking, αφήνοντας έκθετο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Μέχρι και αυτή την ώρα οι δικηγόροι της δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί της

Δημήτρης Παπαδημούλης

Παπαδημούλης για Ηλιούπολη: "Ξηλώστε το κύκλωμα και τις διασυνδέσεις"

Το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, για την υπόθεση της Ηλιούπολης στο Twitter. "Δώστε αμέσως τα στοιχεία και φωτό του αστυνομικού στην δημοσιότητα", τονίζει.

Στον ανακριτή ο αστυνομικός που συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία 19χρονης, σύμφωνα με την οποία την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε

Ηλιούπολη: Ο πατέρας της 19χρονης την κακοποιούσε από τα 11 - Συνελήφθη και ο αστυνομικός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών της 19χρονης. Συνελήφθησαν ο αστυνομικός και ο πατέρας της που φέρεται να την κακοποιούσε από την ηλικία των 11 ετών