Ιρανός σκότωσε Αφγανό στο Πεδίο του Άρεως για διαφορά στην μοιρασιά των ναρκωτικών

Αστυνομικά μέτρα περιμετρικά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου, μετά από το  το τηλεφώνημα που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου 2014, και προειδοποιούσε για την τοποθέτηση βόμβας.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Αστυνομικά μέτρα περιμετρικά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου, μετά από το το τηλεφώνημα που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου 2014, και προειδοποιούσε για την τοποθέτηση βόμβας. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο δράστης φέρεται να ήταν φίλος του θύματος, όμως οι διαφορές στην μοιρασιά των ναρκωτικών όπλισαν το χέρι του

Εξιχνιάστηκε, από την Ασφάλεια Αθηνών η ανθρωποκτονία 50χρονου Αφγανού που διαπράχθηκε προχθές το βράδυ στο Πεδίο του Άρεως. Το θύμα είχε μεταφερθεί από το Πεδίο του Άρεως, στο Νοσοκομείο, με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στη θωρακική χώρα, όπου μετά από μικρό χρονικό διάστημα κατέληξε.

Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 30χρονος Ιρανός, ο οποίος αναζητείται. Κίνητρο της πράξης του 30χρονου, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα, φέρονται διαφορές σε συναλλαγή που είχαν για ναρκωτικές ουσίες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη συνεχίζονται.

SHARE:

24Media Network