Καλαμάτα: Στα ίχνη της γυναίκας που πέταξε το μωρό της σε κάδο απορριμμάτων

Καλαμάτα: Στα ίχνη της γυναίκας που πέταξε το μωρό της σε κάδο απορριμμάτων
ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΡΑΣ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) Eurokinissi

Αστυνομικός πήδηξε στον κάδο βάθους δύο μέτρων και βρήκε το μωρό μέσα σε χαρτοσακούλα που ήταν σχεδόν αεροστεγώς κλεισμένη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην Καλαμάτα για τον εντοπισμό της γυναίκας που απέρριψε το νεογνό της σε κάδο απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση και έχουν εικόνα ότι η απόρριψη πρέπει να έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα.

Ο κάδος δεν είναι όπως οι συνηθισμένοι κάδοι απορριμμάτων αλλά στην ουσία είναι ένα βαθύ πηγάδι βάθους 2-3 μέτρων με αποσπώμενο σάκο.

Μία γειτόνισσα περίπου στις 7 το πρωί άκουσε έναν θόρυβο από τον κάδο όταν πήγε να πετάξει τα σκουπίδια της που στην αρχή της έμοιαζε με νιαούρισμα γάτας και στη συνέχεια αντιλήφθηκε ότι ήταν κλάμα μωρού και κάλεσε την Αστυνομία.

Ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε στο σημείο, δεν έχασε λεπτό παραπάνω και βούτηξε μέσα στον βαθύ κάδο, βρίσκοντας μία χαρτοσακούλα που ήταν καλά κλεισμένη μάλιστα στην άκρη της και μέσα σε αυτή ήταν ένα νεογνό αγοράκι, περίπου 3 ημερών.

Το νεογνό ως εκ θαύματος παρότι ήταν σχεδόν αεροστεγώς κλεισμένη η σακούλα, δεν υπέστη ασφυξία, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία του. Η Αστυνομία αξιολογεί καταθέσεις από την γειτονιά και στοιχεία που φαίνεται να έχει συγκεντρώσει και θεωρείται θέμα χρόνου η εξιχνίαση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα