Καλαμπάκα: 60χρονος σκότωσε την σύζυγό του την ώρα που κοιμόταν

Καλαμπάκα: 60χρονος σκότωσε την σύζυγό του την ώρα που κοιμόταν
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές την 52χρονη σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο την ώρα που αυτή κοιμόταν και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στην Καλαμπάκα στο άκουσμα της ανθρωποκτονίας μίας 52χρονης γυναίκας από τον 60χρονο σύζυγό της.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (18/08) εντός της οικίας του ζευγαριού, το οποίο φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του.

Ο 60χρονος όπως φαίνεται είχε πάρει από πριν την απόφασή του καθώς το περιστατικό δεν έγινε κατόπιν διαπληκτισμού εκείνη την χρονική στιγμή, αλλά την ώρα που η σύζυγός του κοιμόταν. Ενδεχομένως δράστης και θύμα να είχαν διαπληκτιστεί νωρίτερα. Την πλησίασε και πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον της τρεις φορές με κυνηγετικό όπλο.

Αμέσως μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε με ένα μαχαίρι, ενώ αστυνομικοί που στο μεταξύ κλήθηκαν και έφτασαν στο σημείο, τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και στη συνέχεια τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων όπου ανακρίνεται για να διαπιστωθούν πλήρως οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα