Καματερό: Σύλληψη 24χρονου μετά από καταγγελία για βιασμό

Καματερό: Σύλληψη 24χρονου μετά από καταγγελία για βιασμό
Θύμα κακοποίησης Getty Images/iStockphoto

Μία 27χρονη κατήγγειλε στις Αρχές πως ένας 24χρονος που γνώρισε μέσω Facebook προχώρησε στον βιασμό της, στο σπίτι του στον Καματερό.

Εφιαλτικές στιγμές κατήγγειλε μία 27χρονη πως έζησε στα χέρια ενός 24χρονου στο σπίτι του στον Καματερό.

Η κοπέλα που διαμένει σε Ίδρυμα Φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, κατήγγειλε στις Αρχές πως ένας 24χρονος που γνώρισε από κοινού με μία 18χρονη φίλη της μέσω Facebook και έκλεισαν ραντεβού μαζί του στο σπίτι του στις 31 Ιανουαρίου, προχώρησε στον βιασμό της.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, μετά από παραμονή των κοριτσιών στο σπίτι του 24χρονου, η 18χρονη φίλη της ήρθε σε συνουσία μαζί του με την θέλησή της και στη συνέχεια αποχώρησε από το σπίτι.

Όπως καταγγέλλει, τότε εκείνος άρπαξε και εκείνη με την βία και προχώρησε στον βιασμό της επί μία ώρα. Η κοπέλα όπως ανέφερε μετά απ’ όλα αυτά, όταν έφυγε από το σπίτι του κατηγορούμενου πήγε στην δομή που έμενε και ανέφερε το περιστατικό στην σύνοικό της.

Μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, την επόμενη ημέρα εντοπίστηκε ο νεαρός από τους αστυνομικούς στο σπίτι του και συνελήφθη. Ο ίδιος τόνισε πως ήρθε σε συνουσία με την συγκεκριμένη κοπέλα με την θέλησή της και αρνήθηκε πως είχε προηγηθεί σεξουαλική πράξη με την 18χρονη.

Στην καταγγέλλουσα δόθηκε παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης και ο 24χρονος οδηγήθηκε την Δευτέρα στην Ανακριτή για την απολογία του, όπου μετά από αυτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα