Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την επίθεση σε βάρος του νεφρολόγου

Άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον διευθυντή του Νεφρολογικού τμήματος του νοσοκομείου της Νίκαιας που επέβαινε σε αυτοκίνητο στη διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, που επέβαιναν σε μηχανή, πλησίασαν το αυτοκίνητο και πυροβόλησαν τον 51χρονο τρεις φορές στα πόδια. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον διευθυντή του Νεφρολογικού τμήματος του νοσοκομείου της Νίκαιας που επέβαινε σε αυτοκίνητο στη διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, που επέβαιναν σε μηχανή, πλησίασαν το αυτοκίνητο και πυροβόλησαν τον 51χρονο τρεις φορές στα πόδια. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Μία δικαστική υπόθεση στην οποία ήταν μάρτυρας κατηγορίας αλλά και υποθέσεις που είχαν να κάνουν με την κοστολόγηση ιατρικών μηχανημάτων στο στόχαστρο των ερευνών

Δύο σωματώδεις άντρες με μαύρα ρούχα και κράνη που επέβαιναν σε μαύρη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, το υλικό της οποίας έχουν στην διαθεσή τους οι Αρχές και επεξεργάζονται, σχετικά με την αιματηρή επίθεση σε βάρος του διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου της Νίκαιας, την περασμένη Πέμπτη, στη συμβολή της Λ. Κηφισού με την οδό Πέτρου Ράλλη.

Το υλικό αυτο δεν έχει κάνει βέβαια πιο σοφούς τους αστυνομικούς γύρω από τα κίνητρα της επίθεσης, ενώ χρειάζεται και αρκετή επεξεργασία. Παράλληλα, έχουν ζητηθεί άλλα 3-4 ανάλογα αρχεία και από άλλες κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να εξεταστούν και αυτά, στην περίπτωση, που κάποιο εξ αυτών έχει καταγράψει την στιγμή της επίθεσης πιο καθαρά.

Το ίδιο το θύμα ανέφερε στους αστυνομικούς πως είναι μέλος της Επιτροπής του ΕΟΠΥΥ για την προμήθεια ιατρικών μηχανημάτων, αλλά δεν έχει ιδέα για το ποιοι είναι οι δράστες και ποια τα κίνητρά τους, αφού ουδέποτε όπως υποστήριξε, δεν δέχτηκε απειλές, ενώ εκείνη την ημέρα όπως κάθε ανάλογη ημέρα, απλά επέστρεφε στο σπίτι του μετά το πέρας της εργασίας του στο Νοσοκομείο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι στις 23 του μήνα θα εμφανίζονταν το θύμα ως μάρτυρας κατηγορίας, σε δίκη που έχει να κάνει με υπόθεση του 2007 και αφορά προμήθειες ιατρικού υλικού από συγκεκριμένο προμηθευτή, η οποία υπερκοστολογήθηκε σε σχέση με την κοστολόγηση που εκείνος είχε προτίνει. Και για αυτή την υπόθεση όμως, όπως και κάποιες ανάλογες υποθέσεις ο Νεφρολόγος δεν είχε δεχτεί την παραμικρή προειδοποίηση ή απειλή κατά της ζωής του.

Αυτό που τονίζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση, είναι πως έχουν χωρίσει σε τουλάχιστον 3-4 τομείς την υπόθεση, εξετάζοντας κάθε πτυχή ξεχωριστά ως πιθανό κίνητρο, χωρίς σε αυτή την φάση να έχουν καταφέρει να εξαιρέσουν καμία πτυχή συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης ποινικών, ατόμων που κινούνται στον χώρο της τρομοκρατίας ή ατόμων που τυχόν να ήθελαν να δώσουν μία επώδυνη “προειδοποίηση” στον γιατρό, δίχως όμως προηγουμένως να τον έχουν απειλήσει γι αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαφιόζικη η επίθεση στον Νεφρολόγο του Νοσοκομείου της Νίκαιας. Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Μέλος της επιτροπής προμήθειας ιατρικών μηχανημάτων ο γιατρός που έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης

Άγνωστοι πυροβόλησαν τον διευθυντή Νεφρολογικού του νοσοκομείου Νίκαιας

SHARE:

24Media Network