Κανόνιζε ερωτικά ραντεβού με ιερόδουλες μέσω ιστοσελίδων

City night mystery
City night mystery GETTY IMAGES

Συνελήφθη ένας 58χρονος Έλληνας για μαστροπεία και προσήχθησαν τέσσερις εκδιδόμενες γυναίκες

Συνελήφθη στη Γλυφάδα, από άντρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, ένας 58χρονος Έλληνας για μαστροπεία.

Επιπλέον, προσήχθησαν δύο Ελληνίδες, ηλικίας 26 και 23 ετών καθώς και δύο αλλοδαπές, μία Ρουμάνα και μία Αλβανίδα, ηλικίας 25 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα για τη λειτουργία δύο ηλεκτρονικών ιστοσελίδων όπου προβάλλονταν γραφεία, μέσω των οποίων κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων κανόνισαν ραντεβού με τις τέσσερις γυναίκες, σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα. Όταν οι γυναίκες παρέλαβαν το χρηματικό αντίτιμο, που αντιστοιχούσε στο ερωτικό ραντεβού, προσήχθησαν.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη ο 58χρονος προαγωγός τους, που τις μετέφερε στο σημείο συνάντησης. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 1.990 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

SHARE:

24Media Network