Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Μαρούσι

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Μαρούσι

Διάρρηξη καταστήματος ψιλικών, κατέληξε σε καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών. Οι 5 κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν

Ληστεία με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δραστών και αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το πρωί σε κατάστημα ψιλικών επί της οδού Άρεως 26 στο Μαρούσι.

Οι 5 δράστες έφτασαν στο σημείο με δύο Toyota Starlet, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και αρχικά παραβίασαν την είσοδο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ο συναγερμός, να κατέβει κάτω στο μαγαζί τους το ζευγάρι των ιδιοκτητών και να καλέσει την Αστυνομία.

Οι δράστες που εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι Ρομά, τους ακινητοποίησαν με απειλή όπλων και χρήση βίας και στη συνέχεια αφαίρεσαν από το κατάστημα μεγάλο αριθμό πακέτων τσιγάρων τα οποία φόρτωσαν στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα.

Εκείνη την στιγμή έφτασαν στο σημείο άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να απαντήσουν στα πυρά και οι αστυνομικοί. Μέσα στους πυροβολισμούς, οι δράστες μπήκαν στα δύο αυτοκίνητα και διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ λίγο μετά εντοπίστηκε παρατημένο το ένα από τα δύο Starlet που είχε και τα τσιγάρα φορτωμένα, επί της οδού Ομήρου 14 στην Πεύκη.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η ένταση της στιγμής που ορισμένοι από τους δράστες, πάνω στο τρέξιμο για να μπουν στα αυτοκίνητα και να διαφύγουν, έχασαν μέχρι και τα παπούτσια τους που βρέθηκαν στο σημείο.

Από εκείνη την στιγμή στην ευρύτερη περιοχή ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία για τον εντοπισμό τους, δίχως όμως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα