Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων από το ΣΔΟΕ

Οι διωκτικές Αρχές αναζητούν ημεδαπό ηλικίας 34 ετών ο οποίος είχε ενοικιάσει αποθηκευτικό χώρο σε περιοχή της βόρειας Αττικής, προκειμένου να αποθηκεύσει το λαθραίο εμπόρευμα

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων ανακαλύφθηκε και κατασχέθηκε από υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι διαφυγόντες δασμοί από αυτή την παράνομη δραστηριότητα ανέρχονται στο ποσό των 2.310.850,67 ευρώ.

Ειδικότερα, χθες (12/11/2012) υπάλληλοι του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Ε΄ Τελωνείου Πειραιά διενήργησαν έρευνα σε εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο είχε αφιχθεί στις 11/10/2012, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με δηλωθέν περιεχόμενο χαρτόνια συσκευασίας και ανακάλυψαν 13.980.000 τεμάχια λαθραίων τσιγάρων μάρκας Ruby Super Slim.

Οι διωκτικές Αρχές αναζητούν ημεδαπό ηλικίας 34 ετών ο οποίος είχε ενοικιάσει αποθηκευτικό χώρο σε περιοχή της βόρειας Αττικής, προκειμένου να αποθηκεύσει το λαθραίο εμπόρευμα. Ο χώρος ερευνήθηκε από την Υπηρεσία χωρίς να βρεθούν άλλα λαθραία εμπορεύματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network