Κατασχέθηκαν 6.000 'μαϊμούδες' ύστερα από έφοδο στον Κολωνό

Κατασχέθηκαν 6.000 'μαϊμούδες' ύστερα από έφοδο στον Κολωνό

Συνελήφθη ένας 33χρονος Κινέζος ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο συνεργοί του

Εντοπίσθηκε στον Κολωνό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου, αποθήκη με μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης-παρεμπορίου. Κατά την έφοδο των αστυνομικών, συνελήφθη ένας 33χρονος Κινέζος ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο συνεργοί του.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί σημάτων περί προσωπικών δεδομένων και περί λαθρεμπορίου καθώς και για πλαστογραφία.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με κύκλωμα που διακινούσε στο εμπόριο απομιμητικά προϊόντα, καθώς και αποθήκης όπου μεταφέρονταν και αποθηκεύονταν τα προϊόντα με σκοπό την διοχέτευση τους σε διάφορα καταστήματα και λαϊκές αγορές, εντοπίστηκε ο 33χρονος καθώς και η εν λόγω αποθήκη στον Κολωνό, όπου και συνελήφθη.

Μετά από έρευνα στον χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.763 απομιμητικά προϊόντα, γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού, όπως ενδύματα, τσάντες και μαγιό.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. φορτηγό, ως μέσο μεταφοράς. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

SHARE:

24Media Network