Καβάλα: Σκότωσε μάνα και γιο γιατί του έκαναν παρατήρηση για την δυνατή μουσική

Καβάλα: Σκότωσε μάνα και γιο γιατί του έκαναν παρατήρηση για την δυνατή μουσική
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ο 42χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε τον συνομήλικο γείτονά του και την 67χρονη μητέρα του όταν πήγαν στο σπίτι του να του κάνουν παρατήρηση γιατί είχε δυνατά την μουσική στο ραδιόφωνο.

Ένα άγριο διπλό έγκλημα έγινε αργά το βράδυ στην Χρυσούπολη Καβάλας μεταξύ δύο γειτόνων και για ασήμαντη αφορμή.

Οι δύο οικογένειες έρχονταν συχνά σε προστριβή ακόμα και για την θέση του πάρκινγκ ενώ αυτή την φορά ο λόγος που πυροδότησε τον διαπληκτισμό μεταξύ τους ήταν η δυνατή μουσική στο ραδιόφωνο που είχε βάλει ο 42χρονος δράστης, με αποτέλεσμα να ενοχλεί τους γείτονές του.

Ο συνομήλικος γείτονάς του μαζί με την 67χρονη μητέρα του πήγαν στο σπίτι του, του χτύπησαν την πόρτα και του ζήτησαν τον λόγο που είχε τόσο δυνατά την μουσική. Τότε οι δύο οικογένειες των γειτόνων ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να αρπάξει ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα και να πυροβολήσει εναντίον μάνας και γιου που του έκαναν παρατήρηση, σωριάζοντάς τους νεκρούς στο έδαφος. Παρόντες στο περιστατικό ήταν η μητέρα, ο αδερφός του δράστη και ακόμη μία γυναίκα.

Συγχωριανοί που άκουσαν την φασαρία κρύφτηκαν στα σπίτια τους και κάλεσαν την Αστυνομία. Ο δράστης μετά την ενέργειά του πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου παραδόθηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς. Την έρευνα και προανάκριση για το διπλό φονικό διενεργεί η Ασφάλεια Καβάλας, ενώ ο δράστης αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα