Κεραμεικός: Νεκρός βρέθηκε 50χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Κεραμεικός: Νεκρός βρέθηκε 50χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό
Περιπολικό της ΕΛΑΣ, φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Ο άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος στην συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως στο Γκάζι, κοντά σε νυχτερινά μαγαζιά. Ο θάνατός του αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο έφερε εμφανή τραύματα άγριου ξυλοδαρμού.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα σε βάρος ενός 50χρονου άντρα που βρέθηκε αναίσθητος στην συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως στο Γκάζι, κοντά σε νυχτερινά μαγαζιά.

Το θύμα που ήταν γνωστός στην περιοχή ως εθισμένος στο αλκοόλ και περιφερόταν συχνά εκεί, είχε εμφανή τραύματα από άγριο ξυλοδαρμό που όπως προκύπτει προηγήθηκε από παρέα νεαρών. Σύμφωνα με μάρτυρες που γνώριζαν το θύμα, είχε πρόσφατα χωρίσει, πήγαινε συχνά στα νυχτερινά καταστήματα της περιοχής, όπου μεθούσε και πείραζε κοπέλες και εξετάζεται η αφορμή για αυτήν την συμπλοκή να είχε την ίδια προέλευση.

Λίγο μετά τις έξι το πρωί το θύμα εντοπίστηκε στο σημείο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του που αρχικά αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο θα χρειαστεί να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν τα τραύματα που του προκάλεσαν οι νεαροί από τον ξυλοδαρμό οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Αρχικά την έρευνα την ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και στη συνέχεια το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και αναζητούνται οι δράστες που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα