Κέρκυρα: Ο σκύλος έδειξε πού ήταν θαμμένη η 29χρονη - Σαν "Χάτσικο" την περιμένει να επιστρέψει

Ο σκύλος της 29χρονης την περιμένει να εσπιτρέψει

Ο "Ρόκι", το αγαπημένο σκυλί της Αγγελικής Πέτρου, ήταν εκείνος που καθοδήγησε τους αστυνομικούς, βοηθώντας να διαλευκάνουν το φριχτό έγκλημα που διέπραξε ο πατέρας της.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που δεν σταματούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της Αγγελικής Πέτρου στην Αλεπού Κέρκυρας την Πρωτοχρονιά, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος στη συνέχεια την έθαψε στον κήπο του σπιτιού του.

Αυτός που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που ήταν θαμμένη η κοπέλα δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο της σκύλο "Ρόκι", όπως μετέδωσε η εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάννας Στεφανίδου.

Σύμφωνα μάλιστα με κατοίκους, ο "Ρόκι" δεν έχει σταματήσει τα τελευταία χρόνια να στέκεται μπροστά από την πόρτα του σπιτιού, περιμένοντας την άτυχη κοπέλα να επιστρέψει.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της έκανε λόγο για ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας, υπογραμμίζοντας ότι η κοπέλα πάλεψε επί ώρα προκειμένου να ξεφύγει από τον πατέρα της. Ο τελευταίος, σύμφωνα με το συνήγορό του, εμφανίζεται μετανιωμένος να κλαίει συνεχώς, έχοντας συνειδητοποιήσει την πράξη του. Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος για τον οποίο σκότωσε την κόρη του είναι επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της με Αφγανό συνάδελφό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιατροδικαστής για παιδοκτόνο: "Είναι κτηνωδία - Τη χτύπησε με μανία 7 φορές"

Κέρκυρα: "Βοηθήστε με να βρω το παιδί μου" έλεγε ο παιδοκτόνος πριν "σπάσει" - Τώρα δηλώνει "μετανιωμένος"

Παιδοκτόνος στην Κέρκυρα: Σκότωσε και έθαψε την κόρη του γιατί διαφωνούσε με τη σχέση της

Θύματα ενδοοικογενειακής βίας 8 στις 10 κακοποιημένες Ελληνίδες

SHARE:

24Media Network