Κηφισιά: Γονική αρπαγή εξετάζουν οι αρχές για την υπόθεση του 6χρονου αγοριού

Κηφισιά: Γονική αρπαγή εξετάζουν οι αρχές για την υπόθεση του 6χρονου αγοριού
Χαμόγελο του Παιδιού

Οι Αρχές έχουν ισχυρές ενδείξεις ότι πίσω από την αρπαγή του παιδιού βρίσκεται πιθανόν ο Νορβηγός πατέρας του ο οποίος ήταν σε διάσταση τα τελευταία 3 χρόνια με την Ελληνίδα σύζυγό του. Ειδοποιήθηκαν αεροδρόμια και όλες οι έξοδοι από την χώρα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία ύστερα από την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν το βράδυ της Τρίτης από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Για την περίπτωσή του έχει ενεργοποιηθεί άμεσα «Amber Alert» ενώ έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι, τον Νορβηγό πατέρα και την Ελληνίδα μητέρα του παιδιού που βρίσκονταν σε διάσταση τα τελευταία 3 χρόνια και το παιδάκι έμενε στο σπίτι της μητέρας του, στην Κηφισιά.

Χθες το βράδυ και ενώ το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι με την γιαγιά του, ένας άγνωστος ψηλός άντρας που φορούσε κουκούλα, χτύπησε το κουδούνι και όπως άνοιξε την πόρτα το ίδιο το παιδί που ήταν δίπλα, ο δράστης κατευθείαν το άρπαξε και έφυγαν, δίχως η γιαγιά του να προλάβει να αντιδράσει.

Σε κατάσταση σοκ η γιαγιά κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό, ενώ άμεσα έγιναν ενέργειες για να ειδοποιηθεί το αεροδρόμιο και όλες οι έξοδοι της χώρας, ώστε να αποτραπεί η έξοδος του παιδιού από την χώρα.

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών, έχουν συγκεντρωθεί αρκετές ενδείξεις ότι πρόκειται για γονική αρπαγή και ότι δράστης πιθανόν είναι ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς από το περιβάλλον του Νορβηγού πατέρα έχουν μεταφέρει στις Αρχές πως είχε εκφράσει τέτοιες προθέσεις και έτσι η Αστυνομία επικεντρώνεται στον εντοπισμό του πατέρα για να εντοπίσει και το παιδί.

Σύμφωνα με την περιγραφή του παιδιού όπως την αναφέρει στην ανακοίνωσή του, το «Amber Alert», ο Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν έχει φακίδες στο πρόσωπο, μακριά κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,10 και βάρος 15 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα