Βασίλης Κικίλιας: "Δεν ήταν τυχαία η σύλληψη Μαζιώτη"

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης,έκαναν δηλώσεις σχετικά με την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη,Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης,έκαναν δηλώσεις σχετικά με την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη,Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, για την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, που οδήγησε στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Τόνισε ότι τίποτα δεν ήταν "τυχαίο"

"Μόνο τυχαία δεν ήταν η χθεσινή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη του Ν. Μαζιώτη στο Μοναστηράκι", δήλωσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA".

"Αυτό για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η χθεσινή επιχείρηση. Άλλωστε, χωρίς τυμπανοκρουσίες ξετυλίγεται στην Αθήνα το πρόγραμμα "Θησέας" που έχει να κάνει με την αστυνόμευση στο κέντρο της πόλης, από διαμέρισμα σε διαμέρισμα, περιλαμβάνει πάνω από 800 αστυνομικούς και όλες τις μονάδες σε συνεργασία", σημείωσε, ενώ, εξέφρασε εκ μέρους του και εκ μέρους του πρωθυπουργού "ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κορίτσι της αντιτρομοκρατικής", που παρακολούθησε αρχικά τον αρχιτρομοκράτη.

ADVERTISING

Ο κ. Κικίλιας προανήγγειλε εξελίξεις στις έρευνες άμεσα, σημείωνοντας ότι είναι σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση.

"Υπάρχει ανοιχτή επιχείρηση η οποία βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και τα δεδομένα έρχονται συνέχεια το ένα πίσω από το άλλο", ανέφερε.

Εξάλλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, o κ. Κικίλιας τόνισε ότι η επιχείρηση για συνεργούς και κρησφύγετα του Μαζιώτη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και επισήμανε ότι "αποτέλεσμα της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη είναι ότι υπάρχουν σημαντικά στοιχεία για την τρομοκρατία στα χέρια της αστυνομίας".

Ο κ. Κικίλιας συνεχάρη και πάλι τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη, ενώ αναφέρθηκε και στον αστυνομικό που τραυματίστηκε.

"Στο πρόσωπο του αστυνομικού που τραυματίστηκε, θέλω να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας" τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στον Μαζιώτη, είπε ότι πυροβολούσε "χωρίς αιδώ και χωρίς να τον ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πυροβολούσε συνεχώς ο Μαζιώτης, έριξε οκτώ φορές

Τα κρησφύγετα του Μαζιώτη αναζητά η ΕΛΑΣ. Στα ίχνη Ρούπα και Χριστόδουλου Ξηρού

SHARE:

24Media Network