Κολωνός: Πάνω από 10 επιπλέον άτομα έδωσε η 12χρονη στη νέα της κατάθεση

Κολωνός: Πάνω από 10 επιπλέον άτομα έδωσε η 12χρονη στη νέα της κατάθεση
Το κατάστημα του Ηλία Μίχου στον Κολωνό intime

Μετά από νέα κατάθεση που έδωσε χθες σε παιδοψυχολόγο του Ανηλίκων κατόπιν αιτήματος της, η 12χρονη από τον Κολωνό υπέδειξε περισσότερο 10 ακόμη άτομα με τα οποία φέρεται να την έφερε σε επαφή ο Μίχος, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί

Νέα κατάθεση έδωσε χθες, Μ. Δευτέρα (10/4), σε παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικού αιτήματος μέσω των δικηγόρων της, η 12χρονη από τον Κολωνό, που έχει πέσει θύμα μαστροπείας και παιδοβιασμών.

Συμπληρωματικά, η ανήλικη φέρεται να υπέδειξε περισσότερα από 10 επιπλέον άτομα με τα οποία φέρεται να της είχε κανονίσει συναντήσεις ο Μίχος, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί, ενώ έδωσε τα μικρά ονόματα μόνο 2-3 εξ’ αυτών των ατόμων που θυμόταν.

Πρόσθετα, ανέφερε πως ο Μίχος της είχε υποδείξει να συναντηθεί με κάποιους ευκατάστατους άντρες, τους οποίους όμως δεν γνώριζε για να κατονομάσει.

Βεβαίως και αυτή η κατάθεση θα περιέλθει σε γνώση της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής, ωστόσο σε αντίθεση με τις προηγούμενες καταθέσεις, αυτή έχει πολύ λίγα στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις Αρχές να ταυτοποιήσουν ενδεχομένως περισσότερους δράστες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα