Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για τον βιασμό της 12χρονης
12 , 23 2023. ( /EUROKINISSI) Eurokinissi

Οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι είναι πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσή της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού.

Στην φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους οι επτά από τους οκτώ κατηγορούμενους στη δεύτερη δικογραφία που άνοιξε ενώπιον της Δικαιοσύνης για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο όγδοος κατηγορούμενος, 20 ετών, που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα ανά συγκεκριμένα διαστήματα.

Οι νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση, που πλέον χειρίζεται ο 14ος Τακτικός Ανακριτής, συνελήφθησαν με εντάλματα του δικαστικού λειτουργού καθώς αναγνωρίστηκαν από το κορίτσι στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις Αρχές. Και οι οκτώ, οι έξι αλλοδαποί και οι δύο, πατέρας και γιος, Έλληνες, προέρχονται από την γειτονιά που έμενε το 12χρονο παιδί.

Ενώπιον του Ανακριτή οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται (σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης στα ραντεβού της φρίκης και κάποιοι και για πορνογραφία με ανήλικο).

Ο 20χρονος φέρεται να επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας που όπως είπε αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα