Κορυδαλλός: Χτύπησαν με σίδερο στο κεφάλι τον φύλακα – Κατέληξε στο Νοσοκομείο

Κορυδαλλός: Χτύπησαν με σίδερο στο κεφάλι τον φύλακα – Κατέληξε στο Νοσοκομείο
Μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ eurokinissi

Ο 51χρονος φύλακας τα ξημερώματα κάλεσε στο τηλέφωνο την κόρη του και της ζήτησε βοήθεια, λέγοντάς της πως τον είχαν χτυπήσει, δέσει και ληστέψει στην εταιρεία. Οι Αρχές κάνουν έρευνες για να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για να διαπιστωθεί τι συνέβη σε μεταφορική εταιρεία στον Κορυδαλλό επί της οδού Δερβενακίων, τα ξημερώματα.

Περίπου 40 λεπτά μετά τις δύο τα ξημερώματα ο 51χρονος φύλακας της εταιρείας που καταγόταν από την Αλβανία, κάλεσε στο τηλέφωνο την κόρη του και της ζήτησε βοήθεια, λέγοντάς της πως τον είχαν χτυπήσει, τον είχαν δέσει και τον είχαν ληστέψει στην εταιρεία.

Εκείνη έσπευσε αμέσως στο σημείο, ανακαλύπτοντας τον πατέρα της χτυπημένο και δεμένο και κάλεσε το ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο, μετέφερε τον 51χρονο στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε, ενώ στο μεταξύ είχε φτάσει στην εταιρεία και η Αστυνομία. Κατά δήλωσή της κόρης του θύματος στην Αστυνομία, ο 51χρονος έφερε και βηματοδότη στην καρδιά.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε πως οι άγνωστοι δράστες τον είχαν χτυπήσει με ένα σίδερο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν και πλέον από την νεκροψία – νεκροτομή που θα ακολουθήσει στο θύμα, θα διαπιστωθεί ο αν ο θάνατός του επήλθε από αυτό το χτύπημα ή από συνδυασμό με την βεβαρημένη του υγεία.

Από το εσωτερικό της επιχείρησης οι δράστες τουλάχιστον έως αυτή την στιγμή, δεν φαίνεται να έχουν καταφέρει να αφαιρέσουν κάτι ιδιαίτερης αξίας, ενώ έχουν ληφθεί τα βιντεοληπτικά υλικά από τις κάμερες τόσο εντός όσο και εκτός της επιχείρησης ώστε από την ανάλυσή τους να μπορέσουν οι Αρχές να φτάσουν στα ίχνη των δραστών το συντομότερο δυνατό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα