Κως: 35χρονος απειλούσε και βίαζε ανήλικη

Κως: 35χρονος απειλούσε και βίαζε ανήλικη

Στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου η υπόθεση 35χρονου στην Κω που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση 14χρονης

Με την υπόθεση 35χρονου από την Κω ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού κατ' εξακολούθηση θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 35χρονος στην Κω το χρονικό διάστημα από τις 5 Ιανουαρίου 2004 έως τις 30 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς, χρησιμοποιώντας βία και απειλώντας κατάφερε να έρθει σε κατά φύσιν συνουσία με μία 14χρονη τουλάχιστον είκοσι φορές.

Ο 35χρονος φέρεται να μετέφερε με το αυτοκίνητο του κάθε φορά και σε διαφορετικό ερημικό μέρος την ανήλικη και απειλώντας την ότι επρόκειτο να αποκαλύψει τα πάντα στους γονείς της, ερχόταν σε ερωτική επαφή.

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Κω ο 35χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 1η και 16η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης ποσού 4.000 ευρώ.

Πηγή: Ροδιακή

SHARE:

24Media Network