Κρήτη: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στα δύο του παιδιά

Ο πατέρας που κατηγορείται ότι ασέλγησε στα παιδιά του οδηγείται στο δικαστήριο
Ο πατέρας που κατηγορείται ότι ασέλγησε στα παιδιά του οδηγείται στο δικαστήριο GLOMEX

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, το 12χρονο αγόρι τους κακοποιήθηκε μία φορά και η 7χρονη αδερφή του επανειλημμένως κατά την διαμονή τους με τον πατέρα τους το καλοκαίρι.

Νέα σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Ηράκλειο Κρήτης. Πατέρας κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα δυο του παιδιά, ένα 12χρονο αγόρι κι ένα 7χρονο κορίτσι.

Ο πατέρας βρέθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών, αφού τα ίδια του τα παιδιά, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, τον κατηγορούν ότι τα βίασε.

ADVERTISING

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν τα παιδιά έμειναν με τον πατέρα τους για λίγες μέρες, καθώς οι γονείς είναι χωρισμένοι. Τότε φέρεται να έγινε η αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα τους ο 12χρονος κακοποιήθηκε μια φορά από τον πατέρα του ενώ η 7χρονη αδερφή του κακοποιήθηκε σεξουαλικά επανειλημμένως.

«Αρνείται τις κατηγορίες, ούτε έχει ακουμπήσει τα παιδιά» υποστήριξε η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Θεονύμφη Μπέρκη.

«Τον φοβόμαστε. Μας προκαλεί τρόμο κάθε συνάντηση μας μαζί του». Αυτό φέρεται να είπαν τα παιδιά στην μητέρα τους. Εκείνη προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει άρχισε να τα ρωτά λεπτομέρειες μέχρι που της αποκάλυψαν, τις αρρωστημένες ορέξεις του ίδιου τους του πατέρα.

«Είναι μια πλεκτάνη. Σκευωρία» απαντά ο κατηγορούμενος και ισχυρίζεται πως όλα στήθηκαν από τη πρώην σύζυγό του.

«Έχει προσωπικά μαζί του και χρησιμοποιεί τα παιδιά» υποστηρίζει η δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Μετά την καταγγελία της μητέρας στην Αστυνομία, οι αρχές συνέλαβαν τον 38χρονο. Η εισαγγελέας του άσκησε δίωξη, μεταξύ άλλων, για κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια και απειλή σε βάρος των παιδιών ενώ η απολογία του ορίστηκε για την Δευτέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
SHARE: