Κρήτη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 46χρονου που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της θετής κόρης του

Κρήτη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 46χρονου που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της θετής κόρης του
Βιασμός iStock

Μετά από διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του άνδρα, που κατηγορείται για τον βιασμό της 13χρονης θετής κόρης του.

Στη δημοσιότητα έδωσε την Τετάρτη (05/10) η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής διάταξης του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 46χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 13χρονης θετής κόρης του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-722232 και 2810-722236 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του

Να θυμίσουμε ότι ο 46χρονος απολογήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 46χρονος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες, ενώ την άποψή του υποστηρίζει τόσο η μητέρα όσο και η θεία της 13χρονης που κατέθεσαν ότι όσα κατήγγειλε η ανήλικη είναι προϊόν μίσους και μυθοπλασίας.

Την ίδια ώρα, η 13χρονη επιμένει στις καταγγελίες της και έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ νοσηλεύτηκε στην παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου. Στο πλευρό της βρίσκονται και παιδοψυχολόγοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα