Κρήτη: Συνελήφθη 46χρονος για τον επί σειρά ετών βιασμό της 13χρονης κόρης της συζύγου του

Κρήτη: Συνελήφθη 46χρονος για τον επί σειρά ετών βιασμό της 13χρονης κόρης της συζύγου του
Παιδική κακοποίηση Getty Images/iStockphoto

Το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε στην δασκάλα και μετά από προτροπή της κατήγγειλε τον πατριό της στην Αστυνομία. Τελευταία φορά την βίασε, ενώ η σύζυγός του βρισκόταν στο νοσοκομείο για να γεννήσει το παιδί τους.

Έναν απίστευτο εφιάλτη ζούσε ένα 13χρονο κοριτσάκι στα χέρια του πατριού της, ο οποίος από τα 11 της χρόνια έως σήμερα την βίαζε, όποτε έβρισκε ευκαιρία…

Μάλιστα η τελευταία φορά ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου και ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο νοσοκομείο για να γεννήσει το δεύτερο παιδί που είχε αποκτήσει το ζευγάρι μαζί, καθώς την 13χρονη την είχε αποκτήσει η μητέρα που κατάγεται από την Αλβανία, από άλλο γάμο.

Το παιδάκι εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του 46χρονου Έλληνα πατριού του τα τελευταία δύο χρόνια, στην δασκάλα του και εκείνη το προέτρεψε να τον καταγγείλει στην Αστυνομία, όπως και έγινε. Ο 46χρονος συνελήφθη για τις πράξεις του και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη παιδιατρική κλινική του «Βενιζέλειου» Νοσοκομείου, όπου θα ληφθεί μέριμνα και για την ψυχολογική του υποστήριξη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα