Κρήτη: Φονικό με δύο νεκρούς και έναν τραυματία στα Ανώγεια

Κρήτη: Φονικό με δύο νεκρούς και έναν τραυματία στα Ανώγεια
Αστυνομικοί και τζιπ της αστυνομίας (Φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Τραγωδία στην Κρήτη όταν μετά από καβγα έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί ένας 63χρονος και ένας 30χρονος στο Περαχώρι Ανωγείων. Ανάστατο το χωριό και φόβος βεντέτας.

Δύο νεκροί στα Ανώγεια είναι το αποτέλεσμα έντονης λογομαχίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταξύ ενός 63χρονου και ενός 30χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής σε γειτονιά του Περαχωρίου Ανωγείων.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί και να τραυματιστούν θανάσιμα οι δύο άνδρες, οι οποίοι ήταν και γείτονες.

Ακόμη ένας 30χρονος στην προσπάθεια του να χωρίσει τους δύο άνδρες τραυματίστηκε ελαφριά στο πόδι, χωρίς όμως η ζωή του να διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Κλιμάκιο των ΤΑΕ (Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων) βρίσκεται στο χωριό και στο κέντρο Υγείας, ενώ αναμένεται να μεταβεί και εισαγγελέας ύστερα από αίτημα του δημάρχου Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, οι δύο άντρες ανήκουν σε γνωστές οικογένειες της περιοχής που συνδέονται με συγγενικές σχέσεις και κουμπαριές.

Το χωριό βρίσκεται στο πόδι. Εκατοντάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κέντρο υγείας ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και από άλλους νομούς καταφθάνουν στα Ανώγεια για το φόβο της βεντέτας.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσων, ο κ. Κεφαλογιάννης, πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση οι δημότες και να αφεθούν οι αρχές να λειτουργήσουν για το καλύτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα