Κύκλωμα διακίνησης φαρμάκων: Μεγάλη επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στην Πεύκη

Κύκλωμα διακίνησης φαρμάκων: Μεγάλη επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στην Πεύκη
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Εντοπίστηκαν δύο ισόγειοι χώροι που διατηρούσε ο ιδιοκτήτης της φαρμακαποθήκης της Καλλιθέας, στην Πεύκη και κατόπιν εντάλματος της ανακρίτριας ερευνήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τουλάχιστον 10 κούτες γεμάτες αναβολικά φάρμακα, δίνοντας και μία νέα διάσταση στην υπόθεση της κλοπής και παράνομης διακίνησης φαρμάκων καρκινοπαθών

Νέα έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας έγινε το απόγευμα στην Πεύκη, επί της οδού Ν. Πλαστήρα, όπου ένας εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση της υπεξαίρεσης και παράνομης διακίνησης φαρμάκων καρκινοπαθών, διατηρούσε δύο ισόγειους χώρους στη συγκεκριμένη οδό.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της φαρμακαποθήκης στην Καλλιθέα στην οποία κατέληγαν και συσκευάζονταν τα φάρμακα των καρκινοπαθών από το Λαϊκό Νοσοκομείο, τα οποία στη συνέχεια διακινούνταν παρανόμως στην Γερμανία, μέσω στης εταιρείας του Αιγύπτιου «εγκεφάλου».

Στην ιδιοκτησία λοιπόν του ιδιοκτήτη της φαρμακαποθήκης ανήκαν και αυτοί οι δύο χώροι, στους οποίους έγινε έφοδος αντρών της Οικονομικής Αστυνομίας, κατόπιν σχετικού εντάλματος έρευνας της Ανακρίτριας και σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τουλάχιστον 10 κούτες γεμάτες με αναβολικά φάρμακα, δίνοντας και μία νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς φαίνεται το κύκλωμα είχε απλώσει τα «πλοκάμια» του και στην παράνομη διακίνηση αναβολικών σκευασμάτων.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γιατρού και του δημοσιογράφου συζύγου της που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς, λίγο μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη γιατρός που εργαζόταν ως επίκουρος και βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό Νοσοκομείο, φέρεται να ελέγχεται για τυχόν εμπλοκή στην υπόθεση, με εικονικές συνταγογραφήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα