Φρίκη στην Κύπρο: Βίασαν βρέφος πέντε μηνών – Συνελήφθη ο πατέρας

Φρίκη στην Κύπρο: Βίασαν βρέφος πέντε μηνών – Συνελήφθη ο πατέρας
Pixabay.com

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας, όπου σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών αποφασίστηκε να εκδοθεί διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Συγκλονίζει η είδηση με τη σεξουαλική κακοποίηση ενός πεντάμηνου βρέφους. Την καταγγελία έκανε η ίδια η μητέρα του μικρού κοριτσιού, το οποίο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Πρόκειται για οικογένεια με καταγωγή από τη Σομαλία.

Για το αποτρόπαιο συμβάν ύποπτος είναι ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος συνελήφθη και θα παραμείνει υπό πενθήμερη κράτηση, σύμφωνα με διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμειξη στο βιασμό του μωριού.

Το τραγικό περιστατικό επιβεβαίωσε ο Βοηθός Διευθυντής Παιδοχειρουργικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, μιλώντας στο ΡΙΚ.

Η ιατροδικαστής η οποία προέβη σε εξέταση του βρέφους, μετά από τις υποδείξεις της γυναικολόγου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, και κατόπιν της καταγγελίας από τη μητέρα, επιβεβαίωσε ότι το βρέφος υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα.

Οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηαη παιδιών είναι πλέον καθημερινές ανέφερε η πρόεδρος της «Φωνής» ενώ επεσήμανε ότι τα συγκεκριμένα περιστατικά είναι δύσκολο να έρθουν στο φως, καθώς χρειάζεται η καταγγελία κάποιου τρίτου προσώπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα