Ληστεία σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού με λεία 250.000 ευρώ

Ληστεία σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού με λεία 250.000 ευρώ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Ληστεία με λεία αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σημειώθηκε την Πέμπτη (9/3) σε χώρο στάθμευσης οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Στόχος ληστείας έγινε ένας 60χρονος ποινικολόγος κατά τη διάρκεια σύντομης στάσης του αυτοκινήτου του σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Αγίας Μαρίνας Φθιώτιδας, χθες το απόγευμα.

Την στιγμή που βγήκαν από το αυτοκίνητό τους ο ποινικολόγος και η επιχειρηματίας σύζυγός του και στο αυτοκίνητο είχε μείνει ο 30χρονος γιος του επίσης δικηγόρος, ένας άγνωστος δράστης, πιθανόν Ρομά, κατά την περιγραφή των θυμάτων, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και απέσπασε μία τσάντα που περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια ROLEX, 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και διάφορα νομικά έγγραφα, με την συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στα 250.000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Αμέσως ο γιος τους βγήκε από το αυτοκίνητο και τον καταδίωξε πεζός, προσπαθώντας να του πάρει πίσω την τσάντα, όμως ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τον απείλησε με αυτό. Ο δράστης συνέχισε τότε και υπερπήδησε την διαχωριστική περίφραξη του αυτοκινητοδρόμου και κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας μέσα από τα χωράφια.

Ο νεαρός προσπάθησε να τον ακολουθήσει και στην προσπάθειά του να υπερπηδήσει και εκείνος την περίφραξη, τραυματίστηκε στο δάχτυλό του και μετέβη στο Κέντρο Υγείας Στυλίδα όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και έγιναν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Λαμίας, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα