Ληστεία σε σπίτι στον Άλιμο με στόχο το χρηματοκιβώτιο

Ληστεία σε σπίτι στον Άλιμο με στόχο το χρηματοκιβώτιο
Περιπολικό, Αρχείο Eurokinissi

Στόχος άγνωστου δράστη έγινε διαμέρισμα στον Άλιμο την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες, όμως μέσα βρισκόταν η οικιακή βοηθός την οποία ακινητοποίησε με χρήση βίας και αφαίρεσε το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά.

Το χρηματοκιβώτιο στο οποίο φύλαγε μία οικογένεια αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, ρολόγια αξίας και κοσμήματα, έβαλε άγνωστος δράστης χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ.

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έλειπαν οι ιδιοκτήτες από το σπίτι τους εκείνη την ώρα και πίσω είχε μείνει μόνη της η Γεωργιανή οικιακή βοηθός.

Ο δράστης εισήλθε μέσα από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα επί της οδού Γρ. Αυξεντίου, στον Άλιμο και αφού ακινητοποίησε με χρήση βίας την οικιακή βοηθό, αφαίρεσε το χρηματοκιβώτιο με όλα τα μετρητά και τα χρυσαφικά των ιδιοκτητών.

Η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες στην γύρω περιοχή όμως ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς φαίνεται πως τόσο εκείνος που εισήλθε στο διαμέρισμα όσο και πιθανοί συνεργοί του, είχαν ξεκάθαρη γνώση για αυτό που γύρευαν και εντελώς «τυχαία» ανακάλυψαν γρήγορα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα