Ληστεία σε ζαχαροπλαστείο γνωστής αλυσίδας στο Αιγάλεω

Εκκένωση των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για ρίψη ρουκέτας, το μεσημέρι της Δευτέρς 13 Φεβρουαρίου 2017. Ο άγνωστος τηλεφώνησε στο ΕΘΝΟΣ και είπε ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής ομάδας "Σέχτα Επαναστατών". Στην συνέχεια ανέφερε ότι θα ριφθεί ρουκέτα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στα δικαστήρια, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Εκκένωση των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για ρίψη ρουκέτας, το μεσημέρι της Δευτέρς 13 Φεβρουαρίου 2017. Ο άγνωστος τηλεφώνησε στο ΕΘΝΟΣ και είπε ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής ομάδας "Σέχτα Επαναστατών". Στην συνέχεια ανέφερε ότι θα ριφθεί ρουκέτα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στα δικαστήρια, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Στόχος ενός ληστή έγινε τη νύχτα, ζαχαροπλαστείο πολύ γνωστής αλυσίδας επί της Λ. Θηβών στο Αιγάλεω

Ληστεία σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις 10 το βράδυ σε βάρος ζαχαροπλαστείου πολύ γνωστής αλυσίδας, επί της Λ. Θηβών 356 στο Αιγάλεω.

Ένας άγνωστος δράστης εισήλθε στο κατάστημα και με απειλή όπλου αφαίρεσε όσα χρήματα είχε το ταμείο, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Παρά τις αναζητήσεις που ακολούθησαν από την Αστυνομία δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του.

SHARE: