Ληστείες τα ξημερώματα σε πρατήρια καυσίμων σε Πειραιά και Καλλιθέα

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης ήταν ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και ένοπλος-Πιθανόν πρόκειται για τον ίδιο δράστη αφού οι δύο ληστείες είχαν χρονική διαφορά μεταξύ τους μόλις μισής ώρας.

Δύο απανωτές ληστείες σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε βάρος πρατηρίων καυσίμων στον Πειραιά και στην Καλλιθέα αντίστοιχα, πιθανόν από τον ίδιο δράστη και με χρονική διαφορά μόλις μισής ώρας μεταξύ τους.

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε 10 λεπτά μετά τις τρεις τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Θηβών και Λεβαδείας, στον Πειραιά. Άγνωστος δράστης που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ακινητοποίησε τον υπάλληλο με απειλή όπλου και αφαίρεσε όσα χρήματα είχε το ταμείο.

Περίπου 40 λεπτά μετά τις τρεις τα ξημερώματα σημειώθηκε το δεύτερο χτύπημα, αυτή την φορά σε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 268, στην Καλλιθέα, όπου με την ακριβώς ίδια περιγραφή και τον ίδιο τρόπο, ο άγνωστος δράστης κατάφερε να ακινητοποιήσει τον υπάλληλο και να αφαιρέσει όσα χρήματα είχε το ταμείο.

Ακολούθησαν αναζητήσεις από την Αστυνομία για τον εντοπισμό του, δίχως όμως να καταστεί αυτό εφικτό.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: