Λήστευαν πρατήρια καυσίμων και περίπτερα σε Νέα Μάκρη – Μαραθώνα

Λήστευαν πρατήρια καυσίμων και περίπτερα σε Νέα Μάκρη – Μαραθώνα
Πρατήριο καυσίμων Eurokinissi

Συνελήφθη ένας 28χρονος ο οποίος μαζί με τον 19χρονο συνεργό του, που αναζητείται, κατά το τελευταίο τρίμηνο, διέπρατταν συστηματικά ληστείες σε πρατήρια καυσίμων και περίπτερα, στις περιοχές της Ν. Μάκρης και του Μαραθώνα

Συνελήφθη στον Μαραθώνα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 28χρονος, κατηγορούμενος για ληστείες κατ’ εξακολούθηση, ενώ ταυτοποιήθηκε και ο 19χρονος συνεργός του.

Έπειτα από πολυήμερη έρευνα και κατόπιν αξιοποίησης όλων των προανακριτικών στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 28χρονος μαζί με τον 19χρονο συνεργό του, κατά το τελευταίο τρίμηνο, διέπρατταν συστηματικά ληστείες σε καταστήματα, στις περιοχές της Ν. Μάκρης και του Μαραθώνα.

Ως προς τον τρόπο δράσης, βραδινές ώρες εντόπιζαν πρατήρια υγρών καυσίμων και περίπτερα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες και full face και με την απειλή πιστολιών, πτυσσόμενων ράβδων και σπρέι πιπεριού, ακινητοποιούσαν τους υπαλλήλους, αφαιρούσαν τις εισπράξεις και αποχωρούσαν. Συνήθως ένας εκ των δραστών, παρέμενε στον περιβάλλοντα χώρο, εκτελώντας χρέη “τσιλιαδόρου”.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί τρεις περιπτώσεις ληστειών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα