Μακελειό στις Θεσπιές Θηβών: Νεκροί και τραυματίες για μια διαφημιστική πινακίδα

Μακελειό στις Θεσπιές Θηβών: Νεκροί και τραυματίες για μια διαφημιστική πινακίδα
Συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών στην περιοχή των Θεσπιών στη Θήβα Eurokinissi

Σε φαρ ουέστ μετέτρεψαν τις Θεσπιές Θηβών Βοιωτίας δύο αντίπαλες οικογένειες που διατηρούσαν εταιρείες security στην περιοχή. Τέσσερα άτομα υπό κράτηση, δύο νεκροί και δύο τραυματίες ο απολογισμός

Σε μακελειό εξελίχτηκαν οι επαγγελματικές διαφορές δύο αντίπαλων οικογενειών και εταιρειών security, με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τους και τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, ενώ τέσσερα άτομα τέθηκαν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με αφορμή την αντιπαλότητα που προκλήθηκε μεταξύ τους γιατί ο ένας έβαζε διαφημιστικές πινακίδες της εταιρείας του στην περιοχή που δραστηριοποιούταν ο άλλος, οι δύο αντίπαλες οικογένειες και κατ’ επέκταση εταιρείες, έβγαλαν τα όπλα και «έλυσαν» τις διαφορές τους με ανταλλαγή πυροβολισμών στους δρόμους του χωριού και μάλιστα έξω από το σχολείο των Θεσπιών, στο οποίο ευτυχώς δεν υπήρχαν παιδιά εκείνη την ώρα.

Νεκροί από την ανταλλαγή πυροβολισμών με πιστόλια και καραμπίνες έπεσαν ο 66χρονος πατέρας και ο 34χρονος γιος της μίας οικογένειας, ενώ τραυματίστηκε ο 50χρονος ανιψιός του θύματος που έχει μεταφερθεί στο Ιασώ General στην Αθήνα με τραύματα στο χέρι και στα πλευρά.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 66χρονος ιδιοκτήτης της άλλης εταιρείας, ενώ ο 33χρονος γιος του που τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε με τραύμα στην κοιλιά αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και στην συνέχεια στον “Ευαγγελισμό” στην Αθήνα. Αργότερα εντοπίστηκε και ένας υπάλληλός τους που επίσης τέθηκε υπό κράτηση. Οι τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι και τελούν και εκείνοι υπό κράτηση.

Κατηγορίες θα αποδοθούν στον υπάλληλο της δεύτερης εταιρείας ή στον ανιψιό της πρώτης εταιρείας, εφόσον διαπιστωθεί από ποιον τραυματίστηκε ο 33χρονος της δεύτερης εταιρείας. Δηλαδή αν ο τραυματισμός του προκλήθηκε από πυροβολισμό του υπαλλήλου του ή του ανιψιού της πρώτης εταιρείας, κάτι που θα προκύψει από την περαιτέρω έρευνα.

Συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών στην περιοχή των Θεσπιών στη Θήβα Eurokinissi

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας Θηβών που διενεργεί την έρευνα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες της αιματηρής συμπλοκής.

Στην τοπική κοινωνία το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ τόσο για τα αποτελέσματα που είχε όσο και για το γεγονός ότι η «μάχη» αυτή δόθηκε έξω από το σχολείο και τα σπίτια τους, με τον φόβο να προκληθεί βεντέτα, να προκαλεί ακόμα μία αγωνία στην περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα