Μαραθώνας: Εργοδότης πυροβόλησε εναντίον εργαζομένου – Έρευνες για τον εντοπισμό του

Μαραθώνας: Εργοδότης πυροβόλησε εναντίον εργαζομένου – Έρευνες για τον εντοπισμό του
Ελληνική Αστυνομία Eurokinissi

Απίστευτο περιστατικό στο Μαραθώνα. Εργοδότης πυροβόλησε με καραμπίνα 23χρονο εργαζόμενο, ενώ στη συνέχεια έφυγε για να αποφύγει τη σύλληψη.

Απόπειρα δολοφονίας σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Δευτέρας στον Μαραθώνα, όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όταν εργοδότης άνοιξε πυρ εναντίον εργαζομένου.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ένας 23χρονος είχε έντονη λογομαχία με το αφεντικό του , ιδιοκτήτη της εταιρείας. Λογομαχία για οικονομικές διαφορές όπως φαίνεται. Τα αίματα “άναψαν” και ο ιδιοκτήτης άρπαξε μία καραμπίνα και πυροβόλησε εναντίον του 23χρονου εργάτη. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη .

Ο 23χρονος άνδρας στάθηκε τυχερός, αφού παρά το γεγονός πως τραυματίστηκε, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να τον πάρουν. Μεταφέρθηκε στον Ερυθρό και φαίνεται να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Στην περιοχή του Μαραθώνα πάντως βρίσκονται περιπολικά της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας και γίνονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα