'Με είχαν ξαναπυροβολήσει'- Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για την μαφιόζικη επίθεση σε βάρος του ψυχιάτρου

'Με είχαν ξαναπυροβολήσει'- Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για την μαφιόζικη επίθεση σε βάρος του ψυχιάτρου

Στην Ασφάλεια σήμερα κλήθηκε να εξεταστεί η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την μαφιόζικη επίθεση σε βάρος του γνωστού ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάκου που σημειώθηκε χτες το βράδυ στην περιοχή της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Στην Ασφάλεια σήμερα κλήθηκε να εξεταστεί η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η κατάθεση του ίδιου καθώς όπως ανέφερε μετά την επίθεση γνωρίζει την ταυτότητα των δραστών.

Έκανα αναστροφή με το αυτοκίνητο και εκείνη τη στιγμή άκουσα πυροβολισμούς

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του μπροστά στα γραφεία της ΝΔ. "Έκανα αναστροφή με το αυτοκίνητο και εκείνη τη στιγμή άκουσα πυροβολισμούς. Ενστικτωδώς πάτησα γκάζι και έφυγα." Ο ίδιο σημείωσε ότι πριν από δυο μήνες είχε ένα ανάλογο επεισόδιο με πυροβολισμούς σε κοντινή απόσταση από το το σπίτι του.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ψυχιάτρου. Όπως είπε ο ίδιος στους φαρμακοποιούς που τον φρόντισαν αμέσως μετά την επίθεση είχε ενημερώσει τον εισαγγελέα καθώς φέρεται να είχε δεχτεί απειλές και στο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο το ψυχιάτρου σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν ευρήματα που θα βοηθήσουν στην έρευνα ενώ ταυτόχρονα αναζητούν μάρτυρες αλλά και στοιχεία από το υλικό από τις κάμερες της περιοχής.

Δηλώσεις φαρμακοποιού στον ΑΝΤ1

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο φαρμακοποιός Γιώργος Παρασύρης που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον ψυχίατρο ανέφερε μεταξύ άλλων: "Κάποια άτομα τον περίμεναν έξω από το ιατρείο, είχαν κρυφτεί στο πάρκινγκ και άρχισαν να τον πυροβολούν. Έσκυψε ο ψυχίατρος για να γλιτώσει από τους πυροβολισμούς και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του έβαλε μπροστά και ήρθε στο φαρμακείο. Ήταν το πρώτο σημείο που σκέφτηκε να έρθει για να ζητήσει βοήθεια γιατί είχε αίματα αλλά και για να σωθεί. Μου είπε: "Γιώργο, με πυροβόλησαν, θέλω τη βοήθειά σου". Εμείς καθαρίσαμε το πρόσωπό του γιατί είχε ένα γυαλί μάλλον κι από εκεί προερχόταν η αιμορραγία. Ήταν πολύ σοκαρισμένος στην αρχή αλλά μετά συνήλθε. Τότε τον ρώτησα πόσοι ήταν και ποιοι ήταν και μου είπε ότι ήταν τρία με τέσσερα άτομα και ότι τους γνωρίζει".

ΠΗΓΗ CRETALIVE

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ενέδρα θανάτου σε γνωστό ψυχίατρο της Κρήτης

SHARE:

24Media Network