Μενίδι: Σφαίρα καρφώθηκε σε σπίτι. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε μια 14χρονη

Μενίδι: Σφαίρα καρφώθηκε σε σπίτι. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε μια 14χρονη
Police operation after armed robbery at Paleo Faliro on April 3, 2017. 3 , 2017. Nikos Libertas / SOOC

Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι ένα κοριτσάκι 14ετών. Η σφαίρα καρφώθηκε στον τοίχο και οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν την αστυνομία

Άγιο φαίνεται πως είχε ένα 14χρονο κοριτσάκι το οποίο την ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην οδό Θεοφύλακτου 8, μια αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στον τοίχο και σε μικρή απόσταση από το σημείο που βρισκόταν.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του παιδιού που ήταν μέσα στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο Μενίδι, ενημέρωσαν την αστυνομία και στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ.

Το νέο συμβάν σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής και μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 11χρονου μαθητή από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.

Το άτυχο παιδάκι έχασε τη ζωή του, στις 9 Ιουνίου, εξαιτίας άσκοπου πυροβολισμού από ασυνείδητο ένοπλο και όλα συνέβησαν, όταν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης στο 6ο Δημοτικό Σχολείο επί της οδού Βαρελά στο Μενίδι, έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στο πεζοδρόμιο.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στην ζωή. Καθώς το τραύμα ήταν μεγάλο δεν είδαν την σφαίρα και το παιδί οδηγήθηκε στο νεκροτομείο.

Την επόμενη μέρα όπου και έγινε η νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή εντοπίστηκε η αιτία θανάτου του που ήταν μία σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι και προκάλεσε το κακό…

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροτομή κ. Καλογριά, ο θάνατος του παιδιού επήλθε από βολίδα πυροβόλου όπλου που καρφώθηκε κάθετα στον θόλο του κρανίου από το τριχωτό της κεφαλής προκαλώντας εκτεταμένες και θανατηφόρες βλάβες στον εγκέφαλο!

Το γεγονός ότι αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τους γιατρούς τη νύχτα εξηγείται σύμφωνα με τον ιατροδικαστή γιατί ήταν σχεδόν τυφλό το τραύμα και έγινε αντιληπτό μόνο κατά την διενέργεια της νεκροτομής καθώς δεν ήταν εμφανές.

Η σφαίρα εκ πρώτης όψεως είναι μικρού διαμετρήματος έχει μεταφερθεί όμως για βαλλιστική ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. καθώς μόνο η σφαίρα μπορεί να «προδώσει»  βαλλιστικά το όπλο από το οποίο εκπυρσοκροτήθηκε, εφόσον βεβαίως αυτό υπάρχει ακόμα και δεν έχει πεταχτεί από τον δράστη και εφόσον βεβαίως εντοπιστεί ο δράστης…

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν στο Μενίδι, έχουν συμβεί ξανά αντίστοιχα περιστατικά από άσκοπους πυροβολισμούς που προέρχονταν κυρίως από τον καταυλισμό. Μάλιστα, πριν 5 χρόνια ένα 5χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε στο κεφάλι στο προαύλιο παιδικού σταθμού και πάλι από αδέσποτη σφαίρα.

Δείτε ΕΔΩ τις συγκλονιστικές μαρτυρίες, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 11χρονου παιδιού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα