Μεσσηνία: Απόπειρα βιασμού 92χρονης στην αυλή του σπιτιού της

Μεσσηνία: Απόπειρα βιασμού 92χρονης στην αυλή του σπιτιού της
Κακοποίηση ηλικιωμένης ISTOCK

Χειροπέδες σε έναν άνδρα 49 ετών για απόπειρα βιασμού μίας γυναίκας 92 ετών πέρασαν το περασμένο Σάββατο (1/4) αστυνομικοί του Α.Τ. Οιχαλίας στη Μεσσηνία.

Θύμα απόπειρας βιασμού έπεσε μία 92χρονη στην αυλή του σπιτιού της στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Το περιστατικό έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Ένας 49χρονος άντρας εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού της και ενώ βρισκόταν εκεί η υπερήλικη γυναίκα, της επιτέθηκε από πίσω, την ακινητοποίησε, κρατώντας τα χέρια της, την έριξε κάτω και έπεσε από πάνω της.

Ο δράστης που είναι γείτονας της άτυχης ηλικιωμένης και γνωστός στο χωριό για το περιθωριακό τρόπο ζωής του, ενώ πριν είχε καταναλώσει και αλκοόλ στο καφενείο του χωριού, αποπειράθηκε να προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει, καθώς το θύμα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και κάλεσε σε βοήθεια.

Ο δράστης τρόμαξε από τις φωνές του θύματός του και εγκατέλειψε την προσπάθεια και τις αρρωστημένες του πράξεις, ενώ τράπηκε σε φυγή.

Η ηλικιωμένη που τον αναγνώρισε, κάλεσε την Αστυνομία και μετά από αναζητήσεις των αντρών του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, ο 49χρονος εντοπίστηκε την Κυριακή και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα