Μηχανικός αυτοκινήτων είχε μετατρέψει το συνεργείο του σε 'καβάτζα' κλεμμένων οχημάτων

Μηχανικός αυτοκινήτων είχε μετατρέψει το συνεργείο του σε 'καβάτζα' κλεμμένων οχημάτων

Μόλις οι συνεργοί του έκλεβαν τα αυτοκίνητα, τα οδηγούσαν στο συνεργείου του 32χρονου στο Χαϊδάρι, όπου τα αποσυναρμολογούσαν και στη συνέχεια τα διέθεταν προς πώληση ως μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

Στα χέρια των αντρών του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου έπεσε στην περιοχή, ένας 32χρονος  για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς διατηρούσε στην περιοχή συνεργείο αυτοκινήτων, το οποίο το χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης κλεμμένων Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Ειδικότερα, αφού συνεργοί του αφαιρούσαν τα οχήματα, τα οδηγούσαν στον παραπάνω χώρο, όπου τα αποσυναρμολογούσαν και στη συνέχεια τα διέθεταν προς πώληση ως μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο συνεργείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία είχαν κλαπεί από διάφορες περιοχές της Αττικής και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του συνεχίζονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: