Μικρή Άννυ: Καταιγισμός αποκαλύψεων. Ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ καταγγέλλει ότι είχε προειδοποιήσει για τον παιδοκτόνο

Μικρή Άννυ: Καταιγισμός αποκαλύψεων. Ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ καταγγέλλει ότι είχε προειδοποιήσει για τον παιδοκτόνο

Ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ ζήτησε να αφαιρεθεί η επιμέλεια από τους γονείς και οι Αρχές την αγνοούσαν. Συνολικά, τέσσερις καταγγελίες έκανε η ίδια. Διαβάστε από τι έπασχε ο πατέρας και δεν ακολουθούσε την αγωγή του

Σοβαρή καταγγελία ότι είχε ειδοποιήσει τέσσερις φορές τις αρχές για την ανάγκη άρσης κηδεμονίας του παιδιού από τους γονείς του, χωρίς όμως να εισακουστεί έκανε στην “Κοινωνία Ώρα MEGA” η ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ, Μαρία Καλογεροπούλου.

Υπογράμμισε ότι τρία χρόνια είχε ορίσει το κράτος να παρακολουθεί εκείνη το ζευγάρι και όπως είπε έκανε τέσσερις καταγγελίες να γίνει άρση κηδεμονίας και να παραμείνει το παιδί στη γιαγιά και τον παππού, χωρίς όμως να αυτό να προκαλέσει την παρέμβαση του εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας.

Σημείωσε ότι κάθε πατέρας έχει ένα ποσοστό του 10% στον πλανήτη – ίσως και παραπάνω – να πάσχει από “διπολική διαταραχή”.

Και συμπλήρωσε πως από ό,τι γνωρίζει δεν έπαιρνε τα χάπια του. καθώς εάν τα λάμβανε μαζί με μια σωστή επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπεία, “δεν θα είχε κανένα πρόβλημα”.

Επισήμανε πως σταμάτησε να τους βλέπει εδώ και περίπου τρεις μήνες και αποκάλυψε πως ο πατέρας ήταν παντελώς αδιάφορος για το παιδί.

Από την άλλη για τη μητέρα είπε πως ναι μεν το ήθελε “αλλά να το μεγαλώνουν άλλοι, εκ του ασφαλούς και όποτε είναι επιλογή της να το βλέπει”. Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως ο πατέρας επανειλημμένα κακοποιούσε το παιδί αλλά και ότι η μητέρα το γνώριζε.

Η κυρία Καλογεροπούλου ανέφερε πως αν γνώριζε πως ήθελαν να φέρουν το παιδί στην Ελλάδα, “θα έκανα τα πάντα για να αποτρέψω κάτι τέτοιο”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα:

* Η δικογραφία και οι καταθέσεις για τη μικρή Άννυ

* Όταν ο παιδοκτόνος δήλωνε στην κάμερα, ότι είναι ‘φίλος της οικογένειας’

* Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη μικρή Άννυ: Ο πατέρας της την έβρασε και την πέταξε σε λεκάνη και κάδους απορριμάτων

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα