Μήνυση Βγενόπουλου κατά Θάνου

Μήνυση Βγενόπουλου κατά Θάνου
ΑΘΗΝΑ-Ο πρόεδρος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) Ανδρέας Βγενόπουλος παραχωρεί συνέντευξη τύπου με θέμα: «Προσφυγή της Marfin Investment Group σε διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας για την προστασία της επένδυσής της στη Λαϊκή Τράπεζα», σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Μηνυτήρια αναφορά κατά της προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, κατέθεσε ο επιχειρηματίας Ανδρ. Βγενόπουλος

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κατατέθηκε σήμερα το πρωί μηνυτήρια αναφορά του επιχειρηματία Ανδρ. Βγενόπουλου κατά της προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου.

Η μήνυση κατατέθηκε σήμερα το πρωί ενώ λίγη ώρα αργότερα ο επιχειρηματίας σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε, γνωστοποίησε την κίνησης του αυτή.

Σύμφωνα με τον Ανδρ. Βγενόπουλο, η μήνυση αφορά στα αδικήματα της δωροληψίας δικαστικού λειτουργού, της απόπειρας εκβίασης και της παράβασης καθήκοντος. Οπως υποστήριξε, του ζητήθηκε να τοποθετήσει χαρτονομίσματα μέσα σε βιβλίο και να το παραδώσει, ενώ στη συνεχεία του ζητήθηκε “ολόκληρη βιβλιοθήκη”.

Μάλιστα, στην υπόθεση ενέπλεξε και μία φίλη της ανωτάτου δικαστικής λειτουργού και επιχειρηματίας, αλλά και ένα συγγενικό πρόσωπο της κ. Θάνου.

Η μήνυση αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα περαιτέρω καθώς αφορά σε ανώτατο δικαστικό λειτουργό και θα πρέπει να επιληφθεί ανώτατο δικαστήριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα