Μοσχάτο: “Πούλησε” έρωτα στην 14χρονη και την οδήγησε σε αυτοκτονία-Βρέθηκε και δεύτερη ανήλικη θύμα του

Μοσχάτο: “Πούλησε” έρωτα στην 14χρονη και την οδήγησε σε αυτοκτονία-Βρέθηκε και δεύτερη ανήλικη θύμα του
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο 43χρονος ψιλικατζής που εκμεταλλευόμενος την επιχείρησή του, γνώριζε ανήλικες από τη γειτονιά και τους "πουλούσε" έρωτα. Είχε συνομήλικη κόρη, φίλη με το άτυχο κορίτσι. Η 14χρονη άφησε σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται στα συναισθήματα της για εκείνον. Ο 43χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων, αφού βρέθηκε στο κινητό του υλικό και από άλλη 14χρονη.

Εκμεταλλεύτηκε παιδικές ψυχές μικρών κοριτσιών, τους «πούλησε» έρωτα και σύναψε ερωτικές σχέσεις μαζί τους. Οι επιλογές του, οδήγησαν στην αυτοχειρία την 14χρονη που σήμερα το μεσημέρι αποφάσισε να πέσει στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο και να βρει φρικτό θάνατο από τον συρμό που την παρέσυρε.

Ο λόγος για έναν 43χρονο παντρεμένο και πατέρα ενός 14χρονου κοριτσιού που ήταν γειτόνισσα και φίλη με το θύμα, ο οποίος διατηρούσε ψιλικατζίδικο στο Μοσχάτο και εκμεταλλευόταν φαίνεται το μαγαζί του για να προσεγγίζει συνομήλικα με την κόρη του κοριτσάκια, να τους «πουλάει» έρωτα και να συνάπτει ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

Πριν τρεις μήνες είδε την 14χρονη στενοχωρημένη στο μαγαζί του, της έπιασε κουβέντα και σιγά-σιγά απέκτησε την εμπιστοσύνη της και άρχισαν να βγαίνουν μαζί, μέχρι που σύναψαν ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις. Πριν δύο ημέρες οι γονείς του παιδιού έμαθαν τι συνέβαινε και ο πατριός της 14χρονης πήγε στο μαγαζί του παιδόφιλου και τον ξυλοκόπησε. Περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και όταν οι γονείς ανέφεραν τι είχε συμβεί, πήγε κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και συνέλαβε τον 43χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Ερευνώντας οι αστυνομικοί το κινητό του τηλέφωνο, ανακάλυψαν γυμνές φωτογραφίες μίας ακόμη 14χρονης για την οποία παραδέχτηκε ο δράστης ότι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις μαζί της πριν ενάμιση χρόνο και στις κατηγορίες σε βάρος του συμπεριέλαβαν και την πορνογραφία ανηλίκων.

Οι πράξεις του οδήγησαν το τελευταίο του θύμα στο απονενοημένο διάβημα, καθώς ως ανήλικη που ήταν, δεν βρισκόταν σε θέση να κατανοήσει την παγίδα στην οποία είχε πέσει και θεωρώντας πως ήταν ερωτευμένη μαζί του και δεν ήθελε να χωρίσουν, έγραψε τα συναισθήματά της σε ένα σημείωμα που βρέθηκε στα ρούχα της και έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στο Μοσχάτο.

Πριν από αυτό έστειλε και ένα μήνυμα σε φιλικό της πρόσωπο που έσπευσε στο σημείο αλλά δεν την πρόλαβε. Οι τραγικοί γονείς του κοριτσιού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ ο παιδόφιλος με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Τα αδικήματα που του έχουν αποδοθεί ειναι:

-Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)

-κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα)

-πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα