Μπήκαν με ΙΧ σε σουπερμάρκετ για να αρπάξουν τον έρανο του 'Χαμόγελου του Παιδιού'

ΑΡΓΟΣ-Φιλανθρωπική πολιτιστική εκδήλωση, τα παιδιά ζωγράφισαν για το «Χαμόγελο του Παιδιού», για να φτιάξουν τη μεγαλύτερη σε μάκρος παιδική ζωγραφιά αφιερωμένη στο  «Χαμόγελο του Παιδιού» για να καταχωρηθεί στο βιβλίο ρεκόρ,  το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11πμ στην πλατεία του Αγ. Πέτρου,διοργάνωση ΚΕΔΑΜ  Δήμος Άργους-Μυκηνών και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Άργους Μυκηνών (ΚΔΑΠ).(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΡΓΟΣ-Φιλανθρωπική πολιτιστική εκδήλωση, τα παιδιά ζωγράφισαν για το «Χαμόγελο του Παιδιού», για να φτιάξουν τη μεγαλύτερη σε μάκρος παιδική ζωγραφιά αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να καταχωρηθεί στο βιβλίο ρεκόρ, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11πμ στην πλατεία του Αγ. Πέτρου,διοργάνωση ΚΕΔΑΜ Δήμος Άργους-Μυκηνών και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Άργους Μυκηνών (ΚΔΑΠ).(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Πήραν φόρα με αυτοκίνητο, διέλυσαν την είσοδο σουπερμάρκετ στα Γλυκά Νερά και αφαίρεσαν το κουτί του εράνου

Δεν είχαν τον Θεό τους δύο άγνωστοι διαρρήκτες λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά. Οι δύο δράστες που επέβαιναν σε Ι.Χ., αυτοκίνητο, πήραν φόρα και στο ύψος της Λ. Λαυρίου 113-115, εμβόλισαν και γκρέμισαν την γυάλινη είσοδο ενός σουπερμάρκετ.

Αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο και εισέβαλαν στο σουπερμάρκετ από το οποίο το μόνο που πήραν ήταν ένα κουτί με έρανο για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, που είχε συγκεντρωμένο, άγνωστο χρηματικό ποσό και με αυτό στα χέρια, ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Από την Ασφάλεια εξετάζεται καρέ-καρέ το υλικό του κλειστού κυκλώματος της επιχείρησης σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network