Μύκονος: Πώς ο καυγάς εξελίχθηκε σε δολοφονία – Τι λένε η νεαρή κοπέλα και η ιδιοκτήτρια του μπαρ

Μύκονος: Πώς ο καυγάς εξελίχθηκε σε δολοφονία – Τι λένε η νεαρή κοπέλα και η ιδιοκτήτρια του μπαρ
Το Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΑΡΗΣ / INTIME NEWS

"Ήταν απλά μία παρεξήγηση" λέει η νεαρή γυναίκα για τη δολοφονία στη Μύκονο, αρνούμενη ότι ο αρχικός διαπληκτισμός δράστη - θύματος ήταν για τα "μάτια" της.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου από τον άγριο διαπληκτισμό δύο ανδρών που κατέληξε σε δολοφονία έξω από μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα.

Το έγκλημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (19/2), όταν ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος φέρεται να δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μια οικεία του που βρισκόταν στο νυχτερινό μαγαζί, η οποία του γνωστοποίησε ότι δέχθηκε επίθεση από το 34χρονο θύμα.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του, τη γέμισε και μετέβη στο σημείο.

Μετά από διαπληκτισμό του με τον 34χρονο, τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον δύο φορές στο κεφάλι. Μια ώρα μετά, ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα φέρεται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σημειώνεται πως πρόκειται για μόνιμους κάτοικους του νησιού.

Τι δηλώνει η κοπέλα που ειδοποίησε τον 33χρονο και η ιδιοκτήτρια του μπαρ

Διαψεύδοντας τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για διαπληκτισμό δράστη και θύματος για μια γυναίκα, η νεαρή που ειδοποίησε τον 33χρονο υποστήριξε πως το έγκλημα δεν έγινε για τα “μάτια” της και ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

“Παρεξήγηση έγινε, δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. Ήταν απλά μία παρεξήγηση” δήλωσε χαρακτηριστικά στον Alpha.






Η ιδιοκτήτρια του μπαρ μίλησε, επίσης, στον Alpla και περιέγραψε όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

“Ήταν μόνη της στο μπαρ και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί… Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους” είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα