Ν.Σμύρνη: Μετανιωμένη εμφανίζεται η 22χρονη που πέταξε το βρέφος

Νεκρό βρέθηκε νεογέννητο βρέφος σε ακάλυπτο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πρηγκιπονήσων στον αριθμό 5, στη Νέα Σμύρνη
Νεκρό βρέθηκε νεογέννητο βρέφος σε ακάλυπτο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πρηγκιπονήσων στον αριθμό 5, στη Νέα Σμύρνη EUROKINISSI

Όπως λέει ο συνήγορος της Αλέξανδρος Αλεξιάδης η νεαρή κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς με το πέρασμα των ωρών αντιλαμβάνεται την πράξη της - Θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Μετανιωμένη εμφανίζεται η 22χρονη που γέννησε μόνη και στη συνέχεια πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας.

Όπως λέει ο συνήγορος της Αλέξανδρος Αλεξιάδης η νεαρή κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς με το πέρασμα των ωρών αντιλαμβάνεται την πράξη της. Όπως είπε ο δικηγόρος η 22χρονη πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη, ενώ πριν από λίγο η ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση μετέβη στο νοσοκομείο, είδε την κατηγορούμενη και της έδωσε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος της , «Η 22χρονη εφόσον έχει αποκατασταθεί η υγεία της, θα δώσει εξηγήσεις στην ανακριτρια την Παρασκευή. Όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της έχοντας ψυχολογικά καταρρεύσει. Μετανιώνει για ό,τι έκανε ενώ και ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Εμείς ,ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη , που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση»

Ποινική δίωξη σε βάρος της

Στο μεταξύ ποινική δίωξη έχει ασκηθεί σε βάρος της 22χρονης από τη Νέα Σμύρνη, που αποδείχτηκε ότι ήταν η μητέρα του νεογνού που βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας επί της οδού Πριγκηπονήσων.

Σε βάρος της νεαρής έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης, το οποίο αναμένεται να ενεργοποιηθεί μόλις πάρει εξιτήριο από την κλινική όπου νοσηλεύεται.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 22χρονης, ώστε μετά τη θεραπεία της να λογοδοτήσει για την πράξη της.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη σπουδάστρια ΙΕΚ απέκρυψε την εγκυμοσύνη της και, αφού γέννησε μόνη της, πέταξε το νεογνό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς η νεαρή, αντιλήφθηκε αργά την εγκυμοσύνη της και ενώ αρχικά είχε αποφασίσει να κρατήσει το μωρό, άλλαξε τελικά γνώμη.

Έτσι, και έχοντας αποκρύψει από την μητέρα της το γεγονός ότι ήταν έγκυος, γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού τις μεσημεριανές ώρες της περασμένης Παρασκευής.

Στη συνέχεια και χωρίς καν να αντιληφθεί αν ήταν ζωντανό ή νεκρό το παιδί, το τύλιξε με τον ομφάλιο λώρο του, το έβαλε μέσα σε μία ροζ νάιλον σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που έμενε με την μητέρα της, στον δεύτερο όροφο.

Η 22χρονη μετά την κατάθεσή της στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και ύστερα από την ομολογία της χθες το βράδυ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη αφού δεν είχε λάβει καμία ιατρική φροντίδα μετά την γέννα και όταν θα κρίνουν οι γιατροί πως μπορεί να πάρει εξιτήριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ν. Σμύρνη: Ποινική δίωξη σε βάρος της 22χρονης για το βρέφος

Ν. Σμύρνη: Το νεογνό γεννήθηκε μία μέρα πριν βρεθεί νεκρό - Φρουρούμενη σε νοσοκομείο η μάνα

ADVERTISING

SHARE: