Νέα Ιωνία: Εφιαλτικές στιγμές για οικογένεια – Εισέβαλαν σπίτι τους και τους λήστεψαν υπό την απειλή όπλων

Νέα Ιωνία: Εφιαλτικές στιγμές για οικογένεια – Εισέβαλαν σπίτι τους και τους λήστεψαν υπό την απειλή όπλων
istock

Τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμά τους και τους ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλων για να τους ληστέψουν ενώ οδήγησαν τον πατέρα της οικογένειας και στο μαγαζί του αφαιρώντας χρήματα και από εκεί.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία οικογένεια λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, στο σπίτι τους, στη περιοχή της Νέα Ιωνίας, ύστερα από την εισβολή κακοποιών σε αυτό, με σκοπό την ληστεία.

Τρεις άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, από παρακείμενη ταράτσα πήδηξαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας που έμενε η οικογένεια, εισήλθαν στο διαμέρισμά τους, στον 4ο όροφο και ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλων τον 78χρονο πατέρα της οικογένειας, την 61χρονη σύζυγό του και την ενήλικη κόρη τους.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν στο σπίτι και υπό την απειλή του όπλου και συνεχών λεκτικών απειλών, πήραν μαζί τους τον ηλικιωμένο άντρα και τον κατέβασαν στο ισόγειο της πολυκατοικίας, όπου διατηρεί επιχείρηση με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Εκεί τον ανάγκασαν να τους ανοίξει το μαγαζί του και αφαίρεσαν και από εκεί όσα χρήματα βρήκαν.

Ακολούθως, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Η οικογένεια κάλεσε την Αστυνομία και παρά τις αναζητήσεις που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την Ασφάλεια ώστε να μπορέσουν να φτάσουν οι Αρχές στην ταυτοποίηση και στα ίχνη των δραστών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα