Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη στη Σουηδία ένας εκ των Κολομβιανών για τις θυρίδες

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη στη Σουηδία ένας εκ των Κολομβιανών για τις θυρίδες
Φωτογραφία αρχείου Getty Images

Συνελήφιη στη Σουηδία ένας εκ των τριών Κολομβιανών που κατηγορούνται για τη συγκεκριμένη υπόθεση και αποτελούν μέλη διεθνικής μετακινούμενης εγκληματικής ομάδας που ειδικεύεται στις κλοπές από τράπεζες.

Στη Σουηδία εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας από τους τρεις καταζητούμενους Κολομβιανούς για την διάρρηξη και κλοπή θυρίδων σε τράπεζα στη Νέα Σμύρνη τον περασμένο Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από την εξιχνίαση της υπόθεσης διάρρηξης των πέντε θυρίδων που είχε τελεστεί στις 8 Ιουλίου σε τραπεζικό κατάστημα στη Νέα Σμύρνη και την ταυτοποίηση των τριών δραστών από την Κολομβία, ηλικίας 46, 42 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, πραγματοποιηθήκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης για τα μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Δυνάμει του ανωτέρω εντάλματος και κατόπιν συνεργασίας με τις αρμόδιες Αρχές, εντοπίστηκε στις 11 Απριλίου και συνελήφθη, από τις σουηδικές Αρχές στη Σουηδία, ο 46χρονος Κολομβιανός ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι κατηγορούμενοι αποτελούν μέλη διεθνικής μετακινούμενης εγκληματικής ομάδας που ειδικεύεται στις κλοπές από τράπεζες και πραγματοποιούν «χτυπήματα» από χώρα σε χώρα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα