Νέα Σμύρνη: Συνελήφθησαν μέλη της συμμορίας ανηλίκων που λήστεψαν και μαχαίρωσαν τον ανήλικο

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθησαν μέλη της συμμορίας ανηλίκων που λήστεψαν και μαχαίρωσαν τον ανήλικο
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Το θύμα που κατάγεται από την Ουκρανία και ζει στη χώρα μας με την οικογένειά του αν και από ευκατάστατη οικογένεια αποφάσισε μέσω διαδικτύου να πουλήσει κάποια ρούχα του που δεν τα χρειαζόταν πλέον και στο ραντεβού που έκλεισε με τους ενδιαφερόμενους τον λήστεψαν

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες την Τετάρτη (01/02), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ένας 16χρονος Αλβανός και τρεις Έλληνες ηλικίας 16 και 17 ετών, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας για –κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, η συμμορία βραδινές ώρες της Κυριακής, σε πάρκο της Νέας Σμύρνης προσέγγισε και περικύκλωσε 15χρονο από την Ουκρανία και με χρήση μαχαιριών, τον τραυμάτισαν στο δεξί του μηρό. Τα μέλη της συμμορίας συνέχισαν να επιτίθενται χτυπώντας τον με γροθιές σε όλο του το σώμα.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό και διέφυγαν, ενώ ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Το θύμα που κατάγεται από την Ουκρανία και ζει στη χώρα μας με την οικογένειά του αν και από ευκατάστατη οικογένεια αποφάσισε μέσω διαδικτύου να πουλήσει κάποια ρούχα του που δεν τα χρειαζόταν πλέον και στο ραντεβού που έκλεισε με τους ενδιαφερόμενους τον λήστεψαν.

Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων, στη Νέα Σμύρνη και στους Αμπελόκηπους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μαχαίρι τύπου σουγιά, ρουχισμός που φορούσαν κατά την επίθεση, ποδήλατο που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής, δύο κινητά τηλέφωνα και φωτογραφία, σε έντυπη μορφή, που απεικονίζεται ο 15χρονος. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version