Νέα σύλληψη στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” για εισαγωγή κοκαΐνης στη χώρα

Νέα σύλληψη στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” για εισαγωγή κοκαΐνης στη χώρα
ΕΛΑΣ

Συνελήφθη στον Αερολιμένα Αθηνών μία 45χρονη Λετονή για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια-Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 370 γραμμαρίων

Συνελήφθη στον Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 45χρονη Λετονή, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, από χώρες της Λατινικής Αμερικής, εντόπισαν και συνέλαβαν την 45χρονη, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας στον Αερολιμένα Αθηνών μέσω Κωνσταντινούπολης, προερχόμενη από το Σάο Πάολο Βραζιλίας.

Σε έλεγχο που της διενεργήθηκε, κατελήφθη να κατέχει νάιλον συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη βάρους 370 γραμμ., την οποία είχε αποκρύψει ανάμεσα σε ενδύματα εντός της αποσκευής της. Κατασχέθηκαν η προαναφερθείσα ποσότητα κοκαΐνης και δύο κινητά τηλέφωνα. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα